Close

Om företaget

Vi utför service och underhåll av UPS- och batterianläggningar sedan 1992. Från enkla serviceuppdrag till totalentreprenader avseende UPS, DC-system, batterier, övertonsfilter och dieselgeneratorer. Vi utför batteriprovning, batteriservice samt nätanalysering i ställverk och elcentraler.

Vi har över 30 års erfarenhet i branschen. Servicepoolen i Stockholm är ett familjeägt företag som satsar på kvalitet och goda kundkontakter. Våra erfarna serviceingenjörer och noga utvalda samarbetspartners, tillsammans med världsledande leverantörer av utrustning, garanterar dig som kund största möjliga trygghet och därmed bästa ekonomi.

eriktag, Servicepoolen i Stockholm, om företaget  omforetaget2, Servicepoolen i Stockholm, om företaget  Servicepoolen i Stockholm, om företaget

Då vi är etablerade i Stockholm vänder vi oss även till företag som saknar en representant här. Vi kan tillhandahålla engagerade medarbetare som gärna lär sig era produkter och vi kan även ge er möjligheten att lägga upp en reservdelsdepå.

Vi finns i Täby 15 km norr om Stockholm.

Vi har högsta kreditvärdigheten enligt Soliditet. Det ger våra kunder och leverantörer en trygg och stabil samarbetspartner.

Vårt mål är att alla kunder skall bli kontaktade för en åtgärdsplan inom 24 timmar.

Felanmälan kan göras dygnet runt via info@servicepoolen.com eller kontaktformuläret.

Personalens breda erfarenhet och kompetens inom servicebranschen gör att vi kan ta ett totalansvar för just er anläggning. En nödvändig trygghet för dig som kund.

Tveka inte utan låt oss hjälpa er!

Inga leveranser är för svåra för oss!

Inga leveranser är för svåra för oss!

Kontakta oss för offert! Du når oss på 08-630 00 94 eller 073-702 43 88. Eller fyll i vårt kontaktformulär.